Modern Leed

Een vrouw aan de lange bar begint hartstochtelijk te huilen, met lange uithalen. Haar vriend zit naast haar maar steekt geen poot uit, laat staan een arm om haar heen. Het gaat van kwaad tot erger. Mensen kijken op. De vrouw blèrt nog harder.

Een jongen met een groen t-shirt en een iets te hippe bril bekijkt de vrouw onbewogen vanaf de andere kant van de gladde toog. Zijn collega’s, allen identiek gekleed, kijken wel op van hun werk maar lijken niet erg aangedaan. Een paar tellen, dan gaan ze gewoon weer door met hun werk.

Dan ben ik aan de beurt met mijn probleem. Als dat is opgelost, vraag ik toch even of dat vaak voorkomt, huilers aan de Genius Bar. “Regelmatig hoor. Zijn ze al hun foto’s kwijt, zonder backup. Of als we ze moeten vertellen dat de reparatie geld kost.”

Show Comments

Get the latest posts delivered right to your inbox.